O NAMA

Destico je osnovan početkom 2010.godine, sa idejom da se na tržištu ponude usluge projektovanja svih vrsta konstrukcija u oblasti visokogradnje, kao i stručna podrška firmi Jevtić-inženjering doo u pogledu pripreme i nadzora na poslovima izrade i montaže čeličnih konstrukcija.

Vremenom smo, na česte zahteve investitora, preuzeli na sebe i pružanje kompletnog projektovanja i konsaltinga, od momenta formiranja projektnog zadatka od strane investitora, pa do dobijanje upotrebne dozvole za izgrađeni objekat.

Danas se, uz projektovanje i vršenje stručnog nadzora, bavimo i izvođenjem radova manjeg obima u oblasti konstrukcija, bravarije, termotehnike i hidrotehničkih instalacija. Cilj nam je, da u budućem periodu, povećamo obim posla u sferi izvođenja, ali da prevashodna delatnost i dalje ostane projektovanje. U tom smislu sprovodimo konstantno stručno usavršavanje svih učesnika na projektima, praćenje savremenih trendova na polju građevinskih materijala i namenskog softwer-a.

Pri izradi projekata konstrukcije, koristimo programske pakete firme RADIMPEX iz Beograda; Tower 8, Metal Studio i ArmCad 6, čiji smo registrovani korisnici.Powered by WebExpress